Sonntag, 16. November 2014

Kanawrappeja



 Lauantai-illan huumana meillä tarjoiltiin kanawrappeja. Välillä olemme tehneet niin, että jokainen saa lisätä omaan wrappiinsä itse valitsemansa täytteet. Tällä kertaa kuitenkin tein ison kulhon yhteistä täytettä. Hyvältä maistui!



Pieni varoituksen sana tosin täytynee lausua: Laitoin täytteeseen valkosipulia oman makuni mukaan. Annoin täytteen makustua jonkin aikaa jääkaapissa, minkä seurauksena valkosipuli maistui vielä voimakkaammin. Itse tykkäsin, mutta sain osakseni muutaman kieron katseen herkkä-makuhermoisimmilta. Diplomaattisesti sanottuna valkosipulin määrän kohdalla saa käyttää harkintaa.




Yritin kääräistä ensimmäiset kaksi wrappia tuorekelmuun. Siitä ei valitettavasti tullut yhtään mitään: Kelmu ei kerta kaikkiaan liimautunut yhteen. Loput puolitetut wrapit syötiin siis käsin; Ihan riittävän hyvin ne niinkin pysyivät kasassa.







Wrappien tarkempi resepti löytyy osoitteesta https://www.ideakeittio.fi/reseptit/taytelaiset-kana-wrapit




 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen