Keittiön kannalta tämä tarkoittaa, että jouluruuat on tehtävä kahteen kertaan. Tässä ensimmäisen kierroksen ruokatunnelmia. "Ensimmäinen joulu" sai juuri aivan uuden merkityksen...
Joululaatikoiden suhteen määrä pysyi hyvin hallinnassa, ne kun eivät läheskään kaikille maistu. Toisella kierroksella keskitymme niihin perusteellisemmin.
Hittituotteeksi nousi rosepippurein maustettu graavilohi, joka katosi kiduksiin hetkessä. Resepti siihen löytyy osoitteesta https://www.ideakeittio.fi/reseptit/graavilohta-ja-rosepippuria.
Jälkiruokana tarjoiltiin nuorison toivomuksesta voitaikinaan tehtyjä joulutorttuja.
"Ensimmäisenä jouluna" jaettiin suurin osa tämän vuoden lahjoista, tosin ei tietenkään niitä, jotka vasta pukki tuo. Lahjojen ohella syötiin hyvin, nautittiin kynttilänvalosta sekä pelailtiin seurapelejä. Oikeastaan tuplajoulun viettäminen on hyvä idea: Kunhan ensimmäisestä kerrasta on selvinnyt, sujuu toinen varmasti vähemmällä stressillä. Täytyy siis pitää konsepti mielessä.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen