Pakastimen kätköistä löytyi muutama pussi karpaloita, mistä tulikin jouluviikon sivuteema.
Ensimmäisenä karpalot muokkautuivat kiisseliksi. Lämmin kiisseli sai rinnalleen vaniljakermajäätelöä. Happaman ja makean yhdistelmä maistui TODELLA herkulliselta.
Jäähdyttyään kiisseli pääsi joulupuuron rinnalle. Tästä ei valitettavasti ole kuvatodistetta, koska nälkäiset tontut unohtivat käyttää kameraa. Hyvältä maistui kuitenkin. Karpalokiisselin ohje löytyy osoitteesta www.ideakeittio.fi/reseptit/karpalokiisseli-joulupuuron-rinnalle.
Lisäksi karpaloita löytyi salaateista, liharuoista, glögistä sekä erilaisten koristeiden muodossa hyvinkin yllättävistä paikoista. Nyt on tämän vuoden karpalokiintiö täynnä ;)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen